Méhpempő akácmézben

Méhpempő akácmézben
Erősítő, regeneráló, vitaminpótló, hormonhatású anyag. Sok, már saját gyermekről lemondó
hölgy esett így teherbe.
Tartós fogyasztása fokozza a szervezet ellenálló- és teljesítőképességét, javítja a
kedélyállapotot, gyorsítja a műtétek utáni felépülést.

A csomag tartalma 2db fecskendő 20gr méhpempővel
5 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Vélemények
Hatásai
Mi a méhpempő
Adagolás
Vélemények
Hatásai
A táplálkozástudományi szakértők szerint a méhpempő az egyik legerősebb gyógyító hatású, energetizáló élelmiszer a világon. Közismert gyógyhatásai közül a legfontosabbak: javítja a szervezet általános egészségi állapotát, növeli a munkateljesítményt, a koncentrációs készséget, jótékonyan befolyásolja az alvási ciklust, erősíti a memóriát. Tavasszal, a méregtelenítési időszakban különösen javasolt legalább 6 hetes kúrát tartani egészségünk megőrzése érdekében, de számos betegség is megelőzhető, illetve nagymértékben visszafordítható a méhpempő fogyasztásával.
Mi a méhpempő
Mi a méhpempő?

A méhpempő a dolgozó méhek vajszínű garatmirigy-váladéka, a „méhek teje", állagában hasonlít a sűrített tejre. Ezzel táplálkoznak a fiatal méhek életük első három napján, valamint a méhkirálynő, aki biztosítja az egész méhkolónia fennmaradását.

A méhpempő a következő anyagokat tartalmazza: 67% víz, 12,5% fehérje, 11% egyszerű cukrok, 5% zsírsavak, ásványok, enzimek, pro-hormonok, antibiotikus hatású anyagok, esszenciális aminosavak.

A B-csoport vitaminjai (B1, B2, B3, B5 – elterjedt stressz oldó vitamin, B6, B7, B8, B9 – folsav, B12) igen magas koncentrációban találhatók meg a méhpempőben, ez a szint magasabb, mint a közismerten jó B-vitamin forrás sörélesztőben. Gazdag az alábbi ásványi anyagokban is: kálium, kalcium, nátrium, cink, vas, réz, mangán.

A méhpempő fontos természetes forrása az acetilkolin nevű idegi ingerületátvivő anyagnak, valamint a 10-HDA savnak (antibakteriális, gombaölő és vírusölő hatóanyag), amely erősíti a szervezet védekezőképességét a betegségek ellen, és segíti a szabad gyökök eltávolítását.
Adagolás
A csomag tartalma 2db fecskendő, amiben 20gr méhpempő van akácmézben tartósítva


Adagolás egy átlagos 70 kg-os felnőtt részére:

A 10 gr méhpempőt tartalmazó fecskendő tartalmát az alábbiak szerint javasolt fogyasztani:

Normál adagolás: naponta 1 osztásnyi mézes pempő.

Általános erősítésre: naponta 1-1,5 osztásnyi mézes pempő.

Súlyosabb állapotban, erősen leromlott szervezet, nagyon gyors javulás igénye vagy konkrét célok esetén az adag növelhető naponként 2 osztás mennyiségig (reggel és este, étkezés előtt).

Különleges esetben az adag növelhető napi 2 gr-ig (csak tisztulás után, enyhe hasmenést okozhat!)

A javasolt adagok átlagos termetű felnőttre vonatkoznak. Kisebb vagy nagyobb testsúly esetén az adagot arányosan változtatni kell.

Gyerekek részére a testsúllyal arányosan adagolandó.
Webáruház készítés